Tonijnmuffins voor in de rust

tonijnmuffinsLaat 2 eetlepels maïs (uit blik) uitlekken. Klop 1 ei, 3 eetlepels olie, 170 ml karnemelk, 50 g magere yoghurt (0% vet) en 2 eetlepels mineraalwater en meng met mais, 260 g bloem, 140 g tonijn, op water (uit blik), 1/2 zakje bakpoeder, 1/2 koffielepel natron, tijm, peper I 0 I en zout tot een beslag. Snij 1/2 bosje lente-uitjes en Loi 1 bol mozzarella in stukjes en schep beide door het 18 I deeg. Bekleed een muffinblik met papieren vormpjes en vul met het beslag. Bak de muffins ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
45min

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s